THE EASY WAY TO DO IT YOURSELF

 

Favorieten

Mijn account

Winkelmand

 

Standaard gipsplaten

Gipsplaten van GO-EASY voor Wanden en Plafonds.

Een Gyproc wand plaatsen kan op twee manieren: als voorzetwand of scheidingswand. De techniek van het plaatsen van een Gyproc wand is vergelijkbaar. Eerst wordt een frame geïnstalleerd, gemaakt van staal of hout of men kiest voor de Gyproc lijmen techniek. Daarna wordt de wand geplaatst. We leggen je graag uit hoe het plaatsen van die Gyproc wand verloopt.

Gyproc plafond plaatsen kan met metal Stud profielen, PlaGyp profielen of hout. Hiervoor gebruiken we bijna altijd gipsplaten met 4xABA. We leggen je graag uit hoe het plaatsen van je Gyproc plafond en welke mogelijkheden er zijn.

Gipsplaten voor wanden en plafonds vind je bij GO-EASY in allerlei soorten en maten. Ga je een ruimte omtoveren tot slaapkamer of kantoor? Dan is stilte en rust wel zo fijn. De akoestische gipslaten van Gyproc zijn daarvoor de beste oplossing. Wil je een ruimte ombouwen tot badkamer? Kies dan voor de Gyproc waterwerende gipsplaat. We hebben voor iedere klus de beste oplossing. Heb je hierover nog vragen. Jouw coach staat voor je klaar!


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies